Uwaga: Ważność promocji się już skończyła.
Termin promocji: 2014-09-26
Francuzi, jak nikt inny umieją celebrować jedzenie o czym będziecie mieli okazję przekonać się ponownie już we wrześniu!
Mamy przyjemność zaprosić na iście francuską kolację, gdzie wspólnie przygotujemy:
- tosty z kozim serem, miodem i figami,
- polędwiczkę z dorsza w ziołowo - parmezanowej panierce podane z fondue z pora z białym winem i bazyliowymi chipsami,
- rostbef w orzechach laskowych z ziemniaczanym puree, plastrami buraków oraz sosem estragonowy,
- a koniec wieczoru osłodzimy ptysiami z pistacjami, bitą śmietaną oraz sosem karmelowym.
Warsztaty poprowadzi Łukasz Zdrojkowski
Szef kuchni i manager w firmie zajmującej się rozwiązaniami dla gastronomii. Absolwent Wyższej Szkoły Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu. Doświadczenie zawodowe zdobywał we Francji pracując w restauracjach i hotelach na południu Francji oraz kurortach alpejskich. Uczeń L’ecole du Grand Checolat Valrhona. Miłośnik kuchni tradycyjnej w nowoczesnym wydaniu. Niepoprawny optymista
Będzie pysznie!
Zapisy na:
http://atuty.co/events/krotki-kurs-kuchni-francuskiej-2/