Krótki kurs kuchni francuskiej w Atutach

dodane dnia: 2014-09-16 przez: cmg02
Uwaga: Ważność promocji się już skończyła.
Termin promocji: 2014-09-26
Francuzi, jak nikt inny umieją celebrować jedzenie o czym będziecie mieli okazję przekonać się ponownie już we wrześniu!

Mamy przyjemność zaprosić na iście francuską kolację, gdzie wspólnie przygotujemy:
- tosty z kozim serem, miodem i figami,
- polędwiczkę z dorsza w ziołowo - parmezanowej panierce podane z fondue z pora z białym winem i bazyliowymi chipsami,
- rostbef w orzechach laskowych z ziemniaczanym puree, plastrami buraków oraz sosem estragonowy,
- a koniec wieczoru osłodzimy ptysiami z pistacjami, bitą śmietaną oraz sosem karmelowym.

Warsztaty poprowadzi Łukasz Zdrojkowski
Szef kuchni i manager w firmie zajmującej się rozwiązaniami dla gastronomii. Absolwent Wyższej Szkoły Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu. Doświadczenie zawodowe zdobywał we Francji pracując w restauracjach i hotelach na południu Francji oraz kurortach alpejskich. Uczeń L’ecole du Grand Checolat Valrhona. Miłośnik kuchni tradycyjnej w nowoczesnym wydaniu. Niepoprawny optymista

Będzie pysznie!

Zapisy na: http://atuty.co/events/krotki-kurs-kuchni-francuskiej-2/
Miejsce promocji
ul. Piotrkowska 2A lok. 2A
15-439 Białystok
2024-03-13 - 2024-04-30
2024-03-13 - 2024-04-30
2024-03-13 - 2024-04-30
2024-03-05 - 2024-05-13
2024-03-13 - 2024-04-30
2024-03-13 - 2024-04-30
2024-03-13 - 2024-04-30
2024-03-13 - 2024-04-30
2024-03-13 - 2024-04-30

1337 osób online
Wersja mobilna BiałystokOnline.pl
Polityka prywatności | Polityka cookies
Copyright © 2001-2024 BiałystokOnline Sp. z o.o.
Adres redakcji: ul. Sienkiewicza 49 lok. 311, Białystok, tel. 85 746 07 39