Uwaga: impreza już się odbyła.
Termin imprezy: 2020-10-28 - 2020-11-15
W Białymstoku, w festiwalu weźmie udział 11 restauracji: Cechowa, Cristal, Czarna Owca, Dwór Czarneckiego, Forma, Oranżeria w Hotelu Branicki, Panteon Tawerna Grecka, Regiment, Savoy w Hotelu Aristo, Świętojańska 21, Tokaj.
W ramach Festiwalu organizowanego przez RestaurantClub.pl najlepsze restauracje przygotowały specjalne popisowe menu. Zestaw składający się z przystawki, dania głównego i deseru będzie dostępny w cenie 49 zł.
Każdy pełnoletni gość otrzyma w prezencie także koktajl Martini Fiero& Kinley Tonic. W ofercie dostępne będą dania wegetariańskie, wegańskie i rybne, a także menu mięsne.
Po raz pierwszy w historii Restaurant Week menu jarskie/rybne jest proponowane Gościom na pierwszym miejscu! Co więcej, dzięki inteligentnym rezerwacjom (z wyborem menu) podczas Festiwalu nie marnuje się ani trochę żywności. Znając liczbę gości dzień wcześniej i wybrane przez nich menu, restauracje kupują dokładnie tyle składników, ile potrzeba. W Festiwalu całkowicie zakazany jest także plastik - w postaci słomek czy opakowań wynosowych.
Miejsca można już rezerwować online na stronie www.RestaurantWeek.pl.
Wszystkie uczestniczące w festiwalu restauracje otrzymały specjalnie opracowaną Kartę Higieny w oparciu o aktualne wytyczne sanitarno-epidemiologiczne.
Termin Festiwalu: 28 października – 15 listopada
REZERWUJ WCZEŚNIEJ I RATUJ RESTAURACJE
restauracje ponownie zostały zamknięte. Niezależna scena restauracyjna potrzebuje Twojej pomocy!
Prosimy - już dziś dokonaj wcześniejszej rezerwacji na Festiwal, który odbędzie się w pierwszym bezpiecznym terminie.
Otrzymasz dostęp do najlepszych stolików 24h przed innymi + mailowe powiadomienie o starcie rezerwacji.
Wcześniejsze rezerwacje
https://RestaurantWeek.pl
Twój gest pozwoli przetrwać ten trudny czas!