Restaurant Week w Spółdzielnia Bar&Kafe
dodane dnia: 2017-10-19 przez: adriannaj
Uwaga: impreza już się odbyła.
Termin imprezy: 2017-10-20 - 2017-10-31
Zarezerwuj stolik w naszej restauracji, opłać kwotę 49 zł za 3-daniową degustację w wybranym dniu i wybranej przez siebie godzinie.
MENU 1
* Przystawka
Filet z pstrąga na zielonym tagliatelle z cukinii z wędzonym tofu oraz mulami w winie
* Danie główne
Żebra wieprzowe w glazurze miodowo-piwnej z pieczonym batatem i pikantną sałatką z fasoli i kukurydzy
* Deser
Mus czekoladowy z wiśniami w whisky
MENU 2
* Przystawka
Filet z pstrąga na zielonym tagliatelle z cukinii z wędzonym tofu oraz mulami w winie
* Danie główne
Dyniowe gnocchi z pieczonym pomidorem, karmelizowanymi orzechami włoskimi oraz strugami sera
* Deser
Mus czekoladowy z wiśniami w whisky
Zarejestruj się i zobacz więcej
tutaj.
Miejsce imprezy
ul. M. Skłodowskiej - Curie 8/1
15-097 Białystok