Specjalista ds. HACCP

dodane dnia: 2019-01-28 przez: Rada FSNT-NOT w Białymstoku
Uwaga: Ważność promocji się już skończyła.
Termin promocji: 2019-03-13
Szkolenie skierowane jest do osób, które chcą zdobyć wiedzę na temat systemu HACCP, wdrożyć system i/lub nadzorować.
Szczególnie polecamy szkolenie osobom, które pracują w lokalach gastronomicznych, sklepach spożywczych, zakładach przetwórstwa, zakładach produkujących żywność, małych zakładach mięsnych oraz osoby, które zajmują się magazynowaniem czy pakowaniem żywności.

Program:
1. Uwarunkowania prawne systemu HACCP. - przepisy praca obowiązujące w Unii Europejskiej, - przepisy prawne obowiązujące w Polsce dotyczące bezpieczeństwa żywności. 2. Zasady Dobrej Praktyki Produkcyjnej i Dobrej Praktyki Higienicznej jako podstawa wdrożenia systemu HACCP. - pojęcie Dobrej Praktyki Produkcyjnej i Dobrej Praktyki Higienicznej, - omówienie zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej i Dobrej Praktyki Higienicznej, - dokumentacja Dobrej Praktyki Produkcyjnej i Dobrej Praktyki Higienicznej. 3. Etapy wdrożenia systemu HACCP. - opis poszczególnych etapów systemu,
- ćwiczenia praktyczne tworzenia diagramów, opisów, - korzyści z wdrożenia systemu HACCP. 4. Dokumentacja systemu HACCP. - księga HACCP, - niezbędne procedury systemu. 5. Wyznaczanie Krytycznych Punktów Kontrolnych. - rodzaje zagrożeń i źródła ich pochodzenia , - arkusze identyfikacji zagrożeń, - arkusze kontrolne.
Cena 350 zł.
więcej na stronie www.enot.pl, tel.857421275
2024-03-13 - 2024-04-30
2024-03-13 - 2024-04-30
2024-03-13 - 2024-04-30
2024-03-13 - 2024-04-30
2024-03-05 - 2024-05-13
2024-03-13 - 2024-04-30
2024-03-13 - 2024-04-30
2024-03-13 - 2024-04-30
2024-03-13 - 2024-04-30

1055 osób online
Wersja mobilna BiałystokOnline.pl
Polityka prywatności | Polityka cookies
Copyright © 2001-2024 BiałystokOnline Sp. z o.o.
Adres redakcji: ul. Sienkiewicza 49 lok. 311, Białystok, tel. 85 746 07 39