440 osób online

Specjalista ds. HACCP

dodane dnia: 2019-01-28 przez: Rada FSNT-NOT w Białymstoku
Termin promocji: 2019-03-04
Szkolenie skierowane jest do osób, które chcą zdobyć wiedzę na temat systemu HACCP, wdrożyć system i/lub nadzorować.
Szczególnie polecamy szkolenie osobom, które pracują w lokalach gastronomicznych, sklepach spożywczych, zakładach przetwórstwa, zakładach produkujących żywność, małych zakładach mięsnych oraz osoby, które zajmują się magazynowaniem czy pakowaniem żywności.

Program:
1. Uwarunkowania prawne systemu HACCP. - przepisy praca obowiązujące w Unii Europejskiej, - przepisy prawne obowiązujące w Polsce dotyczące bezpieczeństwa żywności. 2. Zasady Dobrej Praktyki Produkcyjnej i Dobrej Praktyki Higienicznej jako podstawa wdrożenia systemu HACCP. - pojęcie Dobrej Praktyki Produkcyjnej i Dobrej Praktyki Higienicznej, - omówienie zasad Dobrej Praktyki Produkcyjnej i Dobrej Praktyki Higienicznej, - dokumentacja Dobrej Praktyki Produkcyjnej i Dobrej Praktyki Higienicznej. 3. Etapy wdrożenia systemu HACCP. - opis poszczególnych etapów systemu,
- ćwiczenia praktyczne tworzenia diagramów, opisów, - korzyści z wdrożenia systemu HACCP. 4. Dokumentacja systemu HACCP. - księga HACCP, - niezbędne procedury systemu. 5. Wyznaczanie Krytycznych Punktów Kontrolnych. - rodzaje zagrożeń i źródła ich pochodzenia , - arkusze identyfikacji zagrożeń, - arkusze kontrolne.
Cena 350 zł.
więcej na stronie www.enot.pl, tel.857421275

Wersja mobilna BiałystokOnline.pl
Polityka prywatności | Polityka cookies
Copyright © 2001-2019 CMG, Białystok
Adres redakcji: ul. Sienkiewicza 49 lok. 311, Białystok, tel. 85 746 07 39
zamknij X
TA STRONA UŻYWA COOKIES. Dowiedz się więcej o celu ich używania i polityce cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.