Sylwester w Restauracji Savoy Hotelu Aristo

dodane dnia: 2015-10-20 przez: Kamienica s.c.
Uwaga: impreza już się odbyła.
Termin imprezy: 2015-12-31
Zapraszamy na Bal Sylwestrowy „Od Kankana po Flamenco” w Hotelu Aristo.

W Sylwestrową Noc zapewnimy Państwu:
- Szampańską zabawę przy muzyce DJ’a Harnasia
- Oryginalny francuski szampan na powitanie Nowego Roku
- Loterię Fantową
- Wyśmienite dania serwowane w Restauracji Savoy
- Bufet przekąsek zimnych
- Bufet słodkości
- Bufet alkoholowy bez limitu
- Pokaz taneczny

Początek balu godzina 20.00

Cena 340 zł/os
Przy rezerwacji grupowej powyżej 10 osób udzielamy rabatu 10%

Informacje pon numerem telefonu 607 523 202
gastronomia@aristohotel.pl

MENU

Aperitif
Prosecco Le Bertole
Przekąska zimna
Tatar z przegrzebki z puree z palonego kalafiora i dzikim ryżem
Przekąska gorąca
Wykwintna zupa rakowa
Danie główne
Iberico w sosie z piwa hiszpańskiego na czarnej fasoli z boczkiem
i karmelizowanym jabłkiem
Deser
Crema catalana

Dania gorące serwowane w trakcie
Paella z owocami morza
*
Caille & chataigne (przepiórka i kasztany) z jabłkiem duszonym w oliwie truflowej
*
Karmazyn z gołąbkiem gryczanym w sosie z borowików
*
Wołowina po burgundzku
Bufet przekąsek mięsnych
Szynka Serrano
Cerdito rillettes –pieczeń z prosięcia
*
Embutidos- hiszpańskie wędliny:
Cabeza de lomo - baleron
Marcon - baleron z papryką
Iberico de bellota - szynka hiszpańska
Chorizo sarta - kiełbasa z papryką na ostro
Fuet d’olot - kiełbasa z pleśnią
*
Pasztet z królika
Pasztet wieprzowy z dziczyzną
Schab faszerowany czosnkiem
Boczek i szynka wędzona
Polędwiczka pieczona w cieście francuskim z musem chrzanowym
*
Mini tortille:
Z kurczakiem
Z szynką hiszpańską
*
Quiche z kiełbasą chorizo
Quiche z hiszpańskim baleronem
*
Faszerowane ciasto francuskie:
Z kurczakiem
Z wołowiną
Bufet przekąsek bezmięsnych
Homar zapiekany
*
Bacalao marynowany w soli i limonce
Ceviche z łososia
Parfait z sandacza
*
Vol au venty z musami
Ślimaki nadziewane
Papryczki chili faszerowane serem
Oliwki marynowane w ziołach
Gazpacho
*
Fromages - francuskie sery:
Roquefort
Coeur de blue
Camembert
Brie
*
Mini tortille:
Z łososiem
Z serem pleśniowym
*
Quiche ze szpinakiem i serem
*
Faszerowane ciasto francuskie:
Z tuńczykiem
Z serem
*
Śledzie z hiszpańskimi oliwkami
Śledzie z rodzynkami i pomarańczą
Śledź w musztardzie francuskiej z cebulką
Bufet sałatkowy
Szynka Serrano na mixie sałat
Gorgonzola z oliwkami i pomidorami koktajlowymi
Wołowina z rukolą papryką kolorową i kiełkami
Jajko przepiórcze z tuńczykiem na cykorii i pomidorach
Świeże warzywa z cytrusami i orzechami
Bufet słodkości
Ciasto czekoladowe z wiśniami
Tartaletki z owocami
Rurki z kremem
Sernik z malinami
Tarta cytrynowa
Tarta z ananasem
Tarta z brzoskwinią
Tort bezowy
Szaszłyki owocowe
Eklerki z czekoladą
Hiszpańskie wafle
Napoje
Soki owocowe
Woda niegazowana
Napoje gazowane
Kawa, herbata
Bufet alkoholowy
Miejsce imprezy
RESTAURACJA SAVOY HOTELU ARISTO
ul. Kilińskiego 15
15-281 Białystok

847 osób online
Wersja mobilna BiałystokOnline.pl
Polityka prywatności | Polityka cookies
Copyright © 2001-2024 BiałystokOnline Sp. z o.o.
Adres redakcji: ul. Sienkiewicza 49 lok. 311, Białystok, tel. 85 746 07 39