Uwaga: impreza już się odbyła.
Termin imprezy: 2019-02-14
Zapraszamy na autorskie, walentynkowe menu Szefa Kuchni Łukasza Romka w dniach
14 – 15 lutego 2019.
Przy romantycznej muzyce, wykwintnym menu i w niepowtarzalnej atmosferze spędzą Państwo niezapomniany wieczór.
Koszt kolacji walentynkowej to 150,00 zł./para.
Menu:
Welcome Drink Martini
Miłosne co nie co
Przekąski (do wyboru)
Plastry kaczki na sianie z pora z marynowaną gruszką, sos malinowy
lub
Pescaccio z dorsza i łososia, puder z jarmużu, mus z buraka, oliwa ziołowa
Ogień Rozkoszy
Zupa
Krem z zielonego groszku z limonkowym serkiem mascarpone, chips z kalafiora
Uczta kochanków
Danie główne (do wyboru)
Sandacz, risotto szafranowe, krewetka w szampanie, pomidorki cherry
lub
Filet z indyka, szynka parmeńska, szpinak, pierożki z serem wędzonym, sos szałwiowy
Słodkie tete-a-tete
Deser
Mus jogurtowo-jagodowy, chips z mięty
Zapraszamy do rezerwacji stolików pod numerem telefonu 85 665 25 00 lub e - mailem:
restauracja@hotelbranicki.com.pl .
Gwarancją rezerwacji jest wpłata w wysokości 150,00 zł/para.
Wpłat można dokonywać w recepcji hotelu lub przelewem na numer konta bankowego: 45 2490 0005 0000 4530 2968 1951.