Uwaga: impreza już się odbyła.
Termin imprezy: 2020-02-14 - 2020-02-16
Kolacja Walentynkowa
Zapraszamy na autorskie, walentynkowe menu Szefa Kuchni Raisy Antoniuk w dniach 14-16 lutego 2020.
Przy romantycznej muzyce, wykwintnym menu i w niepowtarzalnej atmosferze spędzą Państwo niezapomniany wieczór.
Koszt kolacji walentynkowej to 150,00 zł/para.
Menu:
Drink powitalny Martini
Miłosne co nie co
Przekąski (do wyboru)
Łosoś marynowany w sherry, siano z selera,
puder imbirowy, sos wiśniowy
lub
Carpaccio wołowe, sałata orzechowa, oliwki, parmezan, oliwa ziołowa
Uczta kochanków
Danie główne (do wyboru)
Miętus, puree z pesto, sałatka ze świeżego szpinaku
lub
Polędwiczka wieprzowa, sos demi glace,
risotto z pęczaku z mascarpone, marynowany fenkuł
Słodkie tete-a-tete
Deser (do wyboru)
Beza, bita śmietana, mus truskawkowy, ciasto migdałowe
lub
Panna Cotta waniliowa, mus malinowy, makaronik
Rezerwacji można dokonywać w recepcji hotelu, tel.: 85 665 25 00.