Warsztaty Kulinarne Dziczyzna

dodane dnia: 2017-12-28 przez: Atuty Kamil Łącki
Uwaga: impreza już się odbyła.
Termin imprezy: 2018-02-24
Zapraszamy na spotkanie z dziczyzną!
Pod okiem Ewy Bałdyś Jakuć, profesjonalnej szefowej kuchni przyrządzimy niezwykle pyszne dania z wyjątkowego mięsa.

Na dobry początek zrobimy lekką sałatkę z marynowaną piersią z kaczki, gruszką w miodzie i serem carskim z sosem musztardowym.

Rosół z perliczki z trawą żubrową i pierożkami z owej perliczki.

Policzki z dzika w sosie jeżynowym z trawą żubrową, podane na krokiecie ziemniaczanym z buraczkami.

Na deser upieczemy jabłka ze słodką chałwą, bakaliami i sosem waniliowym.

Do zobaczenia przy wspólnym stole!

Data: 2018-02-24
Godz. 17:00

ZAPISY: tutaj
Miejsce imprezy
ul. Piotrkowska 2A lok. 2A
15-439 Białystok

1331 osób online
Wersja mobilna BiałystokOnline.pl
Polityka prywatności | Polityka cookies
Copyright © 2001-2024 BiałystokOnline Sp. z o.o.
Adres redakcji: ul. Sienkiewicza 49 lok. 311, Białystok, tel. 85 746 07 39