Warsztaty Kulinarne Dziczyzna
dodane dnia: 2017-12-28 przez: Atuty Kamil Łącki
Uwaga: impreza już się odbyła.
Termin imprezy: 2018-02-24
Zapraszamy na spotkanie z dziczyzną!
Pod okiem Ewy Bałdyś Jakuć, profesjonalnej szefowej kuchni przyrządzimy niezwykle pyszne dania z wyjątkowego mięsa.
Na dobry początek zrobimy lekką sałatkę z marynowaną piersią z kaczki, gruszką w miodzie i serem carskim z sosem musztardowym.
Rosół z perliczki z trawą żubrową i pierożkami z owej perliczki.
Policzki z dzika w sosie jeżynowym z trawą żubrową, podane na krokiecie ziemniaczanym z buraczkami.
Na deser upieczemy jabłka ze słodką chałwą, bakaliami i sosem waniliowym.
Do zobaczenia przy wspólnym stole!
Data: 2018-02-24
Godz. 17:00
ZAPISY:
tutaj
Miejsce imprezy
ul. Piotrkowska 2A lok. 2A
15-439 Białystok