Uwaga: impreza już się odbyła.
Termin imprezy: 2017-07-07 - 2017-07-29
Akademia kulinarna ATUTY, to nic innego jak nauka, dobra zabawa oraz obcowanie ze smakiem.
Została zaplanowana tak, by jak najlepiej odpowiadać na zapotrzebowanie zarówno osób zaznajomionych z gotowaniem, amatorów, jak i entuzjastów pichcenia w domowym zaciszu.
Uczestnicy nauczą się tego, co naprawdę powinni wiedzieć, aby rozwijać swoje horyzonty.
Zamiast suchej teorii, będą mieli okazję gotować u boku trzech niesamowitych osobowości.
Będą to spotkania z docenianymi szefami kuchni, podczas których będzie można pogłębiać swoją wiedzę.
Szefowe kuchni podzielą się z Państwem swoją wiedzą oraz doświadczeniem.
Warsztat został podzielony na 9 lekcji, które odbędą się w 3 weekendy.
Każdy weekend z jedną prowadzącą.
Zajęcia będą odbywały się w piątkowe popołudnia i sobotę.
Zaczynamy już 07 lipca.
Piątkowe spotkania będą trwały 4-5 h, natomiast sobotnie około 7 h.
Warsztaty będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej.
Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu.
Tematy i terminy warsztatów:
1. Sekretny NABIAŁ i JAJO
Poprowadzi: Joanna Jakubiuk
Data: 07.07.2017
Czas: 17:30
Więcej na: NABIAŁ I JAJO
2. NÓŻ W KUCHNI, czy wielkość kostki ma znaczenie - TECHNIKI KROJENIA
Poprowadzi: Joanna Jakubiuk
Data: 08.07.2017
Czas: 10:00 - 14:00
więcej na: TECHNIKI KROJENIA
3. BULIONY, WYWARY sekret dobrej ZUPY, czyli krok bliżej do kulinarnego sukcesu
Poprowadzi: Joanna Jakubiuk
Data: 08.07.2017
Czas: 14:00
Więcej na: BULIONY, WYWARY, ZUPY
4. SOSY czas i poświęcenie…
Poprowadzi: Alessia Di Donato
Data: 14.07.2017
Czas: 17:30
Więcej na: SOSY
5. MĄKA ma moc!
Poprowadzi: Alessia Di Donato
Data: 15.07.2017
Czas: 10:00 - 14:00
Więcej na: MĄKA
6. ABC PIECZENIA, czyli niezbędnik domowego cukiernika
Poprowadzi: Alessia Di Donato
Data: 15.07.2017
Czas: 14:00
Więcej na: ABC PIECZENIA
7. RYBA bez ości, wiele możliwości.
Poprowadzi: Ewa Bałdyś-Jakuć
Data 28.07.2017
Czas:17:30
Więcej na: RYBA
8. Czas na DRÓB
Poprowadzi: Ewa Bałdyś-Jakuć
Data 29.07.2017
Czas:10:00 - 14:00
Więcej na: DRÓB
9. WOŁOWINA, czyli czas na dojrzewanie
Poprowadzi: Ewa Bałdyś-Jakuć
Data: 29.07.2017
Czas:14:00
Więcej na: WOŁOWINA
No cóż. Uczmy się!
Ważne informacje:
Akademię możesz opłacić w 2 ratach. Jeśli chcesz skorzystać z tej opcji skontaktuj się z nami. Zadzwoń pod numer 608 838 882, aby uzyskać wszystkie informacje. Akademia Kulinarna ATUTY ruszy w momencie, gdy znajdziemy 11 osób chętnych do nauki.
Zapisy na:
tutaj