Warsztaty Kulinarne Wołowina
dodane dnia: 2017-11-17 przez: Atuty Kamil Łącki
Uwaga: impreza już się odbyła.
Termin imprezy: 2018-02-18
Serdecznie zapraszamy Was na wyborne spotkanie z wołowiną!
Jest to niezwykle smaczne, ale również wymagające mięso!
Jeśli chcesz dowiedzieć się jakie części wołowiny kupić do jakiego dania, poznać kilka ciekawych trików, które sprawią że Twoje dania będą rozpływać się w ustach i pod okiem charyzmatycznego szefa kuchni - Jakuba Steuermarka, przygotować klasyczne dania z tego szlachetnego mięsa- bądź tego wieczora z nami!
Wspólnie przyrządzimy:
1/ Carpaccio klasyczne z oliwą i parmezanem: mięso surowe.
2/ Sałatkę z Breasolą, burakiem, rukolą i serem pecorino z balasamico: mięso sezonowane
3/ Stek z sosem pieprzowym na koniaku z grillowanymi grzybami, pomidorami i krążkami cebuli oraz pieczone bataty: mięso krótko smażone
Do zobaczenia przy wspólnym stole!
Cena: 220 zł
Zapisy
tutaj
Miejsce imprezy
ul. Piotrkowska 2A lok. 2A
15-439 Białystok