Warsztaty Kulinarne Wołowina na dwa sposoby wg Czarnej Owcy

dodane dnia: 2017-12-28 przez: Atuty Kamil Łącki
Uwaga: impreza już się odbyła.
Termin imprezy: 2018-01-30
Do wszystkich lubiących dobre mięso!
Razem z Grzegorzem Chlebowiczem z Czarnej Owcy przygotowaliśmy dla Was rewelacyjne warsztaty!

Grzegorz pokaże Wam dwa ciekawe i zupełnie różne sposoby na idealną wołowinę!

Pierwszy z nich jest szybki, nowoczesny i jest dobrym pomysłem na codzienny obiad.
Jest to to polędwica wołowa stir fry, czyli pokrojona w cienkie kawałki, smażona krótko w wysokiej temperaturze.
W jej towarzystwie wystąpią boczniaki oraz makaron ryżowy.
Będzie to bardzo smaczne danie inspirowane kuchnią azjatycką.

Kolejnym sposobem na wołowinę będzie polędwica wellington!
Bardzo klasyczne danie, wymagające czasu i precyzji.
Jednak jak poznacie sekrety tej potrawy, będziecie mogli zaskoczyć swoich bliskich tym wybornym daniem!
Podamy je z sosem bearnaise i gratin ziemniaczanym, będzie to prawdziwa feeria smaków!

Dołącz do nas już dziś!

Data: 2018-01-30
Godz. 18:00

ZAPISY: tutaj
Miejsce imprezy
ul. Piotrkowska 2A lok. 2A
15-439 Białystok

814 osób online
Wersja mobilna BiałystokOnline.pl
Polityka prywatności | Polityka cookies
Copyright © 2001-2024 BiałystokOnline Sp. z o.o.
Adres redakcji: ul. Sienkiewicza 49 lok. 311, Białystok, tel. 85 746 07 39