Uwaga: impreza już się odbyła.
Termin imprezy: 2018-01-30
Do wszystkich lubiących dobre mięso!
Razem z Grzegorzem Chlebowiczem z Czarnej Owcy przygotowaliśmy dla Was rewelacyjne warsztaty!
Grzegorz pokaże Wam dwa ciekawe i zupełnie różne sposoby na idealną wołowinę!
Pierwszy z nich jest szybki, nowoczesny i jest dobrym pomysłem na codzienny obiad.
Jest to to polędwica wołowa stir fry, czyli pokrojona w cienkie kawałki, smażona krótko w wysokiej temperaturze.
W jej towarzystwie wystąpią boczniaki oraz makaron ryżowy.
Będzie to bardzo smaczne danie inspirowane kuchnią azjatycką.
Kolejnym sposobem na wołowinę będzie polędwica wellington!
Bardzo klasyczne danie, wymagające czasu i precyzji.
Jednak jak poznacie sekrety tej potrawy, będziecie mogli zaskoczyć swoich bliskich tym wybornym daniem!
Podamy je z sosem bearnaise i gratin ziemniaczanym, będzie to prawdziwa feeria smaków!
Dołącz do nas już dziś!
Data: 2018-01-30
Godz. 18:00
ZAPISY:
tutaj