Warsztaty kulinarne z Jarkiem Dzienisem
dodane dnia: 2015-02-27 przez: cmg01
Uwaga: impreza już się odbyła.
Termin imprezy: 2015-03-08
Czy da się przygotować wykwintną kolację na wiejskim piecu? Pod okiem takiego specjalisty na pewno! Już 8 marca przygotujemy dania kuchni włoskiej pod okiem kucharza –
Jarka Dzienisa. Na co dzień Jarek pracuje w restauracji "Gardino -da Felicin" w Piemoncie, która ma prestiżową rekomendację Michelin. Sprawdźcie jakie pyszności wyczarujemy na płycie pieca kaflowego w Stajni Zamczysk. Wspólnie przygotujemy trzydaniowy posiłek: bagna cauda, królika w winie i panna cottę.
Godz. 13.00
Koszt warsztatu: 100 zł
Info i zapisy:
stajniazamczysk@gmail.com
Miejsce imprezy
Czarna Białostocka, Gospodarstwo agroturystyczne Stajnia Zamczysk