Uwaga: impreza już się odbyła.
Termin imprezy: 2015-12-31
Zapraszamy na plenerowego sylwestra do gospodarstwa agroturystycznego Kurnik Polski pod Tykocinem.
Cena od 300 zł za parę.
Dania:
Na otwarcie: pieczona karkówka w pomidorach i ziołach, pieczone ziemniaki z tymiankiem i serem korycińskim, po północy: pierogi z kapustą i grzybami z okrasą i zestawem surówek.
Zupy:
Barszcz, żurek lub gulaszowa.
Przystawki:
-talerz wędlin,
- deska serów,
- cukinia zapiekana na styl włoski,
- tarta ze szpinakiem i serem feta z orzechami,
- śledź na 2 sposoby: w buraczkach i w jabłku i chrzanie,
- sałatki : tradycyjna, grecka mieszana
- marynowane owoce i warzywa, pikle
- pasty do chleba ( np. awokado z czosnkiem, fasolowa z orzechami z suszonych pomidorków) , masło domowe i smalczyk domowy
- wybór pieczywa.
Desery: wybór ciast domowych, owoce.
Degustacja trunków lokalnych
Napoje zimne: soki, gazowane, napoje gorące
Naczynia jednorazowe
60 zł/osoba/nocleg
Szczegółowa oferta znajduje się
tutaj
Więcej informacji o Kurniku Polskim
tu