Paris Paris - warsztat cukierniczy

dodane dnia: 2014-11-03 przez: Atuty Kamil Łącki
Uwaga: impreza już się odbyła.
Termin imprezy: 2014-11-27
Czy wiesz że francuskie desery nazywane są biżuterią cukiernictwa?
Razem z Walentynem Pankiewiczem, znanym jako Twardy Szparag, pokażemy Ci, iż tworzenie tych słodkich cudów jest równie przyjemne, jak ich jedzenie.
Poznamy sekrety Eklerki czekoladowej, dowiemy się jak przygotować idealny Crème Brûlée oraz nieprzyzwoicie czekoladowy Fondant, a na deser przygotujemy klasyk francuskiego cukiernictwa - Crêpes Suzette, czyli obłędne naleśniki z sosem pomarańczowym.

Godz. 17.30
Koszt udziału: 120 zł.

Zapisy na warsztat tutaj
Miejsce imprezy
ul. Piotrkowska 2A lok. 2A
15-439 Białystok

Polecamy lokal
1195 osób online
Wersja mobilna BiałystokOnline.pl
Polityka prywatności | Polityka cookies
Copyright © 2001-2024 BiałystokOnline Sp. z o.o.
Adres redakcji: ul. Sienkiewicza 49 lok. 311, Białystok, tel. 85 746 07 39