450 osób online

Specjalistyczny Zakład Dezynfekcji, Dezynsekcji i Deratyzacji s.c. Dariusz Piekarski, Jan Piekarski

ul. Blokowa 3 lok. 30
15-788 Białystok

tel. 85 653 08 08, 601 53 33 13
Czynne: wizyty umawiane telefonicznie
Karty płatnicze: nie
Ilość wyświetleń: 37300

Zakres naszych usług to:

  • plan zabezpieczenia zakładów przed szkodnikami
  • dezynfekcja, deratyzacja, dezynsekcja obiektów mieszkalnych, gastronomicznych, służby zdrowia, przedszkoli, handlowych i magazynowych, zakładów przemysłu spożywczego i mięsnego, itp.
  • usługi D.D.D. dla rolnictwa
  • stała opieka sanitarna obiektów i prowadzenie dokumentacji zgodnie z wymogami U.E. i systemu HACCP
  • monitoring
  • procedury zabezpieczenia i zwalczania szkodników
  • urządzenia monitorujące
  • prowadzenie dokumentacji technicznej
  • odławianie żywych gryzoni
  • odławianie kotów
  • likwidowanie gniazd os i szerszeni

Nasze osiągnięcia i zalety:

  • Usługi świadczymy profesjonalnie i terminowo w systemie całodobowym
  • Legitymujemy się specjalistycznymi szkoleniami z zakresu d.d.d. potwierdzonymi świadectwami i certyfikatami
  • Przestrzegamy zasad BHP
  • Dysponujemy szeroką gamą preparatów
  • Wszystkie stosowane przez nas środki posiadają atest Ministra Zdrowia i Opieki Społecznej
  • Po wykonaniu każdej usługi wystawiamy szczegółowy protokół honorowany przez Terenowe Stacje Sanitarno-Epidemiologiczne oraz W.I.S.
  • Jako jedyni w województwie podlaskim posiadamy uprawnienia do stosowania preparatu "Żel do równoczesnego zwalczania szrotówka kasztanowcowiaczka i grzyba Guignardia aesculi", stosowanego w metodzie iniekcji na kasztanowcach

O nas...

  • Działamy od 1992 roku
  • Jesteśmy członkiem Polskiego Stowarzyszenia Pracowników Dezynsekcji, Dezynfekcji i Deratyzacji
  • Dostosowujemy się systematycznie do wymagań UE
  • Działamy w oparciu o ustawę o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia z dnia 11.05.2001r. znowelizowaną w dniu 24.07.2002r. regulującą prawne podstawy wdrożenia systemu HACCP oraz w oparciu o Rozporządzenie Ministra Zdrowia z 18 i 19.12.2002r. Zobowiązujące wszystkie zakłady produkujące żywność lub wprowadzające je do obrotu do wdrożenia odpowiedniego dla siebie programu higieniczno-sanitarnego w ramach tzw. Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP) i Dobrej Praktyki Produkcyjnej (GMP), systemu HACCP

Zapraszam
Dariusz Piekarski

W przypadku kontaktu z firmą (instytucją) prosimy o poinformowanie, że dane znalazłeś na BiałystokOnline.pl.
Pomoże to w promowaniu Internetu jako efektywnego medium. Dziękujemy!
GALERIA
Brak informacji.
Brak informacji.
Brak informacji.
Brak informacji.
OPINIE
Wersja mobilna BiałystokOnline.pl
Polityka prywatności | Polityka cookies
Copyright © 2001-2019 CMG, Białystok
Adres redakcji: ul. Sienkiewicza 49 lok. 311, Białystok, tel. 85 746 07 39
zamknij X
TA STRONA UŻYWA COOKIES. Dowiedz się więcej o celu ich używania i polityce cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.