System HACCP w żywieniu zbiorowym

dodane dnia: 2017-01-16 przez: Towarzystwo Wiedzy Powszechnej. Oddział Regionalny
Uwaga: Ważność promocji się już skończyła.
Termin promocji: 2017-01-16 - 2017-01-18
Zapraszamy do udziału w szkoleniu
SYSTEM HACCP W ŻYWIENIU ZBIOROWYM
8 godz. - 150 zł
Termin szkolenia: 23 – 24 stycznia 2017 r.

Cena obejmuje materiały szkoleniowe, serwis kawowy, zaświadczenie o ukończeniu kursu wg wzoru MEN.

Program szkolenia:

DOBRA PRAKTYKA HIGIENICZNA GHP
• Główne obszary GHP.
• Higiena osobista pracownika.
• Higiena pomieszczeń, maszyn, urządzeń i sprzętu. Proces mycia i dezynfekcji.
• Badania lekarskie.

DOBRA PRAKTYKA PRODUKCYJNA GMP
• Przejęcie i magazynowanie surowców.
• Przechowywanie i transport środków spożywczych.
• Prawidłowość przeprowadzania procesów technologicznych.
• Profilaktyka przeciw szkodnikom i owadom.

SYSTEM HACCP
• HACCP – pojęcia i definicje. Pochodzenie i cele systemu HACCP.
• Regulacje prawne dotyczące wdrażania systemu HACCP.
• Zasady i etapy tworzenia systemu HACCP.
• Dokumentacja systemu HACCP.
• Wdrażanie i weryfikacja systemu.
• Wady i zalety systemu HACCP i jego powiązania z innymi systemami jakości.

TWP Białystok, tel. 85 74 35 106, 85 74 35 705 (w godz. 8.00 – 16.00) www.twp.bialystok.pl
Miejsce promocji
2024-03-13 - 2024-04-30
2024-03-05 - 2024-05-13
2024-03-13 - 2024-04-30
2024-03-13 - 2024-04-30
2024-03-13 - 2024-04-30
2024-03-13 - 2024-04-30
2024-03-13 - 2024-04-30
2024-03-13 - 2024-04-30
2024-03-13 - 2024-04-30

1501 osób online
Wersja mobilna BiałystokOnline.pl
Polityka prywatności | Polityka cookies
Copyright © 2001-2024 BiałystokOnline Sp. z o.o.
Adres redakcji: ul. Sienkiewicza 49 lok. 311, Białystok, tel. 85 746 07 39