Uwaga: impreza już się odbyła.
Termin imprezy: 2017-03-22 - 2017-05-24
Akademia kulinarna ATUTY, to nic innego jak nauka, dobra zabawa oraz obcowanie ze smakiem.
Została zaplanowana tak, by jak najlepiej odpowiadać na zapotrzebowanie zarówno osób zaznajomionych z gotowaniem, amatorów, jak i entuzjastów pichcenia w domowym zaciszu.
Uczestnicy nauczą się tego, co naprawdę powinni wiedzieć, aby rozwijać swoje horyzonty.
Zamiast suchej teorii, będą mieli okazję gotować u boku trzech niesamowitych osobowości.
Będą to spotkania z docenianymi szefami kuchni, podczas których będzie można pogłębiać swoją wiedzę. Szefowe kuchni podzielą się z Państwem swoją wiedzą oraz doświadczeniem.
Kurs składać się będzie z 9 spotkań.
Zajęcia będą odbywały się w każdą środę. Zaczynamy już 22 marca.
Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu.
Tematy i terminy warsztatów:
1. NÓŻ W KUCHNI, czy wielkość kostki ma znaczenie - TECHNIKI KROJENIA
poprowadzi: Joanna Jakubiuk dnia 22.03.2017
2. BULIONY, WYWARY sekret dobrej ZUPY, czyli krok bliżej do kulinarnego sukcesu
poprowadzi: Joanna Jakubiuk dnia 29.03.2017
3. SOSY czas i poświęcenie…
poprowadzi: Alessia Di Donato dnia 05.04.2017
4. Czas na DRÓB
poprowadzi: Ewa Bałdyś-Jakuć, dnia 12.04.2017
5. MĄKA ma moc!
poprowadzi: Alessia Di Donato dnia 19.04.2017
6. Sekretny NABIAŁ i JAJO
poprowadzi: Joanna Jakubiuk dnia 26.04.2017
7. ABC PIECZENIA, czyli niezbędnik domowego cukiernika
poprowadzi: Alessia Di Donato dnia 10.05.2017
8. RYBA bez ości, wiele możliwości.
poprowadzi: Ewa Bałdyś-Jakuć, dnia 17.05.2017
9. WOŁOWINA, czyli czas na dojrzewanie
poprowadzi: Ewa Bałdyś-Jakuć, dnia 24.05.2017
No cóż. Uczmy się!
Ważne informacje:
Akademię możesz opłacić w 2 ratach.
Jeśli chcesz skorzystać z tej opcji skontaktuj się z nami.
Zadzwoń pod numer 608 838 882, aby uzyskać wszystkie informacje.
Zapisy:
tutaj
Godzina: 18:00
Cena: 1500zł