Uwaga: impreza już się odbyła.
Termin imprezy: 2018-05-19
Zapraszamy ciepło na wiosenne warsztaty smakujące wakacyjną przygodą!!
Warsztat poprowadzi Kuba Steuermark!
Pokaże nam w czym tkwi sekret gorącej i aromatycznej kuchni hiszpańskiej.
Przyrządzimy kilka wyśmienitych tapasów, między innymi:
Boccadillos z polędwicą wołową marynowaną w oregano i cytrynie.
Grillowany labraks z cieciorką, dymką i cytryną.
Boczniaki z oliwą, rozmarynem, cytryną i sezamem.
Wątróbka kurza z wędzonym boczkiem, ziemniakami i karmelizowaną czerwoną cebulą.
Pieczony młody burak z cebulą, cieciorką i octem balsamicznym.
Szykuje się prawdziwa, hiszpańska fiesta!
Data: 2018-05-19
Godz. 17:00
Cena: 190 zł
ZAPISY TUTAJ:
http://atuty.co/events/kuchnia-hiszpanska-5/