Warsztaty Kulinarne Kuchnia Tajska 3.0

dodane dnia: 2017-03-07 przez: Atuty Kamil Łącki
Uwaga: impreza już się odbyła.
Termin imprezy: 2017-04-28
Zapraszamy na aromatyczne, pełne smaków warsztaty kuchni tajskiej, które poprowadzi Kamil Paszkowski.
Jest on utalentowanym kucharzem młodego pokolenia, który po uszy zakochany jest w tajskich smakach.
Jego dwie relikwie nieodzowne podczas gotowania, to wok i tasak.

Wspólnie wyczarujemy:

1. Tajska zupa Północy z wieprzowiną.

Przysmak mieszkańców osiedlonych w górach. Bardzo aromatyczna i pikantna zupa, podawana z prażynkami z makaronu vermicelli i jajkiem przepiórczym


2. Makaron noodle w sosie ketjap manis z krewetkami.

Tajski klasyk. Przepyszne danie z woka z warzywami, krewetkami i mieszanką słodkich sosów.


3. Zielone curry z kalmarami.

Curry, to okręt flagowy kuchni tajskiej. Piekielnie ostra potrawa podawana z ryżem jaśminowym, warzywami i chrupiącymi kalmarami.

4. Deser mango.

Szybki w przygotowaniu, zdrowy i smaczny deser z owocami i musem z mango.

Zapraszamy!

Godz. 18:00
Cena: 180 zł

ZAPISY: tutaj
Miejsce imprezy
ul. Piotrkowska 2A lok. 2A
15-439 Białystok

1247 osób online
Wersja mobilna BiałystokOnline.pl
Polityka prywatności | Polityka cookies
Copyright © 2001-2024 BiałystokOnline Sp. z o.o.
Adres redakcji: ul. Sienkiewicza 49 lok. 311, Białystok, tel. 85 746 07 39