Uwaga: impreza już się odbyła.
Termin imprezy: 2017-11-18
Zapraszamy na aromatyczne, pełne smaków warsztaty kuchni tajskiej, które poprowadzi
Kamil Paszkowski.
Jest on utalentowanym kucharzem młodego pokolenia, który po uszy zakochany jest w tajskich smakach. Jego dwie relikwie nieodzowne podczas gotowania, to wok i tasak.
Nie zabraknie pikantnych smaków, aromatycznych potraw, orientalnych połączeń smaków! A co najważniejsze, potrawy będą proste w wykonaniu i bez problemu odtworzycie je w swoich domach dla bliskich!
1. Zupa kukurydziana z mięsem kraba i prażynka vermicelli, która stanowi idealne wykończenie dania.
2. Smażony ryż z wołowiną i, jajkiem, skórką z pomarańczy i mieszanką trzech sosów.
3. Makaron z sosem ostrygowym, delikatne kalmary z dużą ilością świeżych warzyw.
4. Smażone banany w panierce kokosowej ze śmietanką chili.
Szykujcie się na ferie smaków!
Dołącz już dziś! :)
Data: 2017-11-18
Godz. 17:00
Cena: 180 zł
Zapisy na:
http://atuty.co/events/kuchnia-tajska-5-0/
Warsztaty trwają około 3- 4 godzin zegarowych.
Na czas warsztatów zapewniamy Ci deskę, nóż i wszystko czego potrzebujesz do gotowania! :)
Ciebie prosimy o przyjście w dobrym humorze i wygodnych butach ;)