Uwaga: impreza już się odbyła.
Termin imprezy: 2018-03-24
MEDYTACJE PRZY LEPIENIU PIEROGÓW, czyli ZAGNIATAM/WAŁKUJĘ/LEPIĘ/GOTUJĘ
Na warsztatach będziemy razem:
* zagniatać/wałkować/lepić, czyli poznawać tajniki pierogowego ciasta
* faszerować/nadziewać/smakować, czyli odkryjemy się, z czego się składa pierogowe serce
będą pierogi pieczone/smażone/gotowane z różnymi dodatkami
przygotujemy nadzienia z:
- z pstrągiem,ogórkiem i koprem
- ze smażonymi ziemniakami i boczkiem
- z dynią,twarogiem i palonym masłem
- z marchewką, soczewicą i czarnuszką
- z kaczką, jabłkami i majerankiem
- z suszoną śliwką, orzechami i miodem
Stworzymy różne rodzaje ciast, będziemy smażyć piec i gotować, pierogi rybne podamy w wyśmienitym bulionie.
Nie może Cię zabraknąć! :)
Data: 2018-03-24
Godz. 11:00
Cena: 170 zł
ZAPISY
tutaj