564 osób online

Wyższa Szkoła Menedżerska w Białymstoku

ul. Sobieskiego 3A
15-013 Białystok

tel. 85 732 02 60
fax. 85 732 89 44
Czynne: PN - PT: 8.00 - 16.00, SOB: 8.00 - 14.00 podczas zjazdów
Ilość wyświetleń: 64362

KIERUNKI KSZTAŁCENIA:

  • Turystyka i Rekreacja - 6 semestrów
    specjalności - menedżer hotelarstwa i gastronomii, menedżer turystyki i rekreacji
  • Techniki Dentystyczne - 6 semestrów
     specjalności: techniki protetyczne, techniki ortodontyczne

1. W ramach czesnego szkoła zapewnia:

  • Komunikatywną kadrę
  • Własne sale wykładowe i ćwiczeniowe
  • Korzystanie z nowoczesnej pracowni komputerowej
  • Korzystanie z książek i czasopism w czytelni i w domu
  • Dopłaty do imprez turystyczno-rekreacyjnych
  • Atrakcyjne stypendium rektora dla najlepszych studentów
  • Atrakcyjne stypendium socjalne
  • Zapomogi

2. Co daje studiowanie w WSM?

  • Wyższe wykształcenie
  • Poszukiwany zawód w kraju i na świecie
  • Wzbogacanie wiedzy poprzez spójność treści kształcenia ze środowiskiem
  • Rozwija wyobraźnię i marzenia

3. Rekrutacja:

  • Podanie z życiorysem na formularzu WSM
  • Świadectwo maturalne (oryginalne)
  • Zaświadczenie lekarskie o braku przeciwskazań do studiowania na wybranym kierunku
  • Ksero dowodu osobistego (1 i 2 strona)
  • 2 fotografie 3,5*4,5 cm, 1 fotografia kolorowa na płycie CD
  • Uiszczenie wpisowego (90 zł) i opłaty rekrutacyjnej (w czerwcu 100 zł, lipcu 200 zł, w sierpniu i wrześniu 300 zł)
W przypadku kontaktu z firmą (instytucją) prosimy o poinformowanie, że dane znalazłeś na BiałystokOnline.pl.
Pomoże to w promowaniu Internetu jako efektywnego medium. Dziękujemy!
GALERIA
Brak informacji.
Brak informacji.
Brak informacji.
Brak informacji.
OPINIE
Wersja mobilna BiałystokOnline.pl
Polityka prywatności | Polityka cookies
Copyright © 2001-2017 CMG, Białystok
Adres redakcji: ul. Sienkiewicza 49 lok. 311, Białystok, tel. 85 746 07 39
zamknij X
TA STRONA UŻYWA COOKIES. Dowiedz się więcej o celu ich używania i polityce cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.