820 osób online

"Jak być najgłupszym gościem w wiosce?" - ten i inne tematy na Czwartku Social Media

2017.11.09 11:58
9 listopada odbędzie się kolejny, 42. już Białostocki Czwartek Social Media. To mnóstwo ciekawych tematów i ogromna dawka pozytywnej energii. Co ważne - wejście jest darmowe.
 "Jak być najgłupszym gościem w wiosce?" - ten i inne tematy na Czwartku Social Media
Fot: Białostocki Czwartek Social Media - FB/P.Tadejko

Białostockie Czwartki Social Media cieszą się niesłabnącą popularnością. Zbliża się kolejne wydarzenie dla miłośników nowych mediów. Uczestnicy mogą dowiedzieć się wielu interesujących rzeczy i przy tym świetnie się bawić.

Podczas najbliższego wydarzenia wystąpi Tomasz Matuszewski (założyciel Follow Agency), który od kilku lat prowadzi różne wykłady i szkolenia. Temat, który przygotował brzmi: "Jak być najgłupszym gościem w wiosce?". Jak to się ma do social media? Odpowiedź pojawi się dopiero na spotkaniu.

Prelegentką będzie też Joanna Niemyjska, która pierwsze kroki, jeśli chodzi o promocję, stawiała w Departamencie Współpracy z Zagranicą i Promocji Urzędu Marszałkowskiego Województwa Podlaskiego. Przez ostatnie lata zajmuje się promowaniem projektu Zielona Linia. Wygłosi referat pt. "Lans czy balans, czyli jak robić video w instytucji publicznej".

Głos zabierze także ekspert w zakresie zintegrowanej komunikacji reklamowej - Dawid Kaźmierczak. Prowadził kampanie wielu znanych marek, takich jak IKEA, Saturn, Decathlon czy Coca - Cola. Podczas spotkania chętnie podzieli się swoją wiedzą, doświadczeniami i przemyśleniami.

Udział w spotkaniu jest darmowy.

BiałystokOnline patronuje wydarzeniu.

Więcej: 42. Białostocki Czwartek Social Media

Justyna Fiedoruk
justyna.f@bialystokonline.pl

Wersja mobilna BiałystokOnline.pl
Polityka prywatności | Polityka cookies
Copyright © 2001-2017 CMG, Białystok
Adres redakcji: ul. Sienkiewicza 49 lok. 311, Białystok, tel. 85 746 07 39
zamknij X
TA STRONA UŻYWA COOKIES. Dowiedz się więcej o celu ich używania i polityce cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.