Uwaga: impreza już się odbyła.
Termin imprezy: 2019-12-31
SYLWESTER 2019/2020
Przystawka:
Mus wieprzowy na chipsie
Dania gorące:
1. Krem z kiszonej kapusty
2. Policzki wieprzowe/ sos pieczeniowy/ fondant ziemniaczany/ ogórek na ostro
3. Rolada drobiowa z pieczoną papryką/ ziemniaki puree/ warzywa
4. Żurek
Przekąski:
1. Półmisek wędlin Esperanto
2. Pasztet z dziczyzny
3. Tatar wołowy w dwóch odsłonach
4. Galantyna z kaczki
5. Śledź
6. Terrina z pstrąga
7. Ptysie nadziewane gęsiną
8. Sałatka z suszoną wołowiną
9. Sałatka z kozim serem i burakiem
10. Finger food
11. Pikle
12. Pieczywo
Stół słodki: ciasta, desery, owoce
Napoje zimne: soki owocowe, napoje gazowane, woda mineralna
Napoje gorące: kawa, herbata
Alkohol bez limitu: wódka Żubrówka, wino Pozo Hondo
Lampka szampana
Początek balu o godz.20:00
Imprezę poprowadzi Dj Wojciech Sawicki
Cena: 270 zł./os.
Zapraszamy i prosimy o rezerwację pod numerem telefonu:
515-069-166 Małgorzata Osipiuk