POLECAMY
Hotel Żubrówka w Białowieży już po raz trzeci organizuje kolację degustacyjną, podczas której będzie można rozsmakować się w specjalnym menu, autorstwa szefa kuchni - Łukasza Rakowskiego oraz być obsłużonym przez profesjonalny zespół kelnerów, pod wodzą menegera restauracji - Daniela Chylińskiego.
Szef kuchni restauracji w Hotelu Żubrówka - Łukasz Rakowski szykuje coś specjalnego! Będzie to menu, które ujrzy światło dzienne wyłącznie w ten jeden, wyjątkowy wieczór. W nim zostaną połączone tradycja, lokalne produkty i wizja dań w duchu slow food. - Pomysł dojrzewał w naszych głowach już kilka lat, niczym wino. Chcemy przybliżyć gościom kunszt przygotowywanych z pieczołowitą starannością dań. Dać możliwość poznania nowych smaków i nieoczekiwanych połączeń. To niesamowite doświadczenie, które każdy ma teraz na wyciągnięcie ręki - zachęca Karolina Masalska, kierownik marketingu i sprzedaży w Hotelu Żubrówka. Jak mówi Karolina Masalska, poprzednie edycje kolacji degustacyjnej cieszyły się ogromnym powodzeniem. Goście byli zachwyceni poziomem obsługi, formą podania, a przede wszystkim smakiem serwowanych dań. Przyznawali także, że bardzo chętnie wezmą udział w kolejnych odsłonach wydarzenia. Kolacja degustacyjna odbędzie się w Hotelu Żubrówka w Białowieży 10 lutego. Wymagana jest rezerwacja. Należy spieszyć się z podjęciem decyzji, bowiem liczba miejsc jest ograniczona do 16 osób! U nas możecie wygrać zaproszenie na kolację: KONKURS. Szczegóły i dane kontaktowe. Portal BiałystokOnline.pl objął wydarzenie patronatem medialnym.
Anna Kulikowska
anna.kulikowska@bialystokonline.pl
Sport 15:53
Aktualności 15:00
Kultura i Rozrywka 13:40
Kryminalne 12:30
Uroda 11:00
Aktualności 10:10
Nauka 10:00
Masz ciekawy temat?
Wiesz, że zdarzyło się coś interesującego w Białymstoku lub okolicy? Chcesz abyśmy o czymś napisali?
Napisz do nas
Więcej informacji