POLECAMY
Współcześnie wędliny można kupić w niemalże każdym sklepie. Promocje w hipermarketach zachęcają do zakupu produktów – jednak ich jakość i smak pozostawiają często wiele do życzenia. Warto wybierać żywność najwyższej jakości.
Zwracajmy uwagę na to co jemy Kupowanie wędlin z niepewnych źródeł nie jest dobrym pomysłem. Często zawierają one mnóstwo różnego rodzaju konserwantów i ulepszaczy – a przecież dobre mięso wysokiej jakości obroni się samo, bez takich niezdrowych dodatków. - Prowadzimy gospodarstwo rolne o profilu trzoda chlewna. Do produkcji naszych wyrobów używamy własnego materiału w postaci mięsa. Tuczniki są karmione własną paszą, z własnych pól. Jest to droga, że tak się wyrażę, od pola do stołu - własna – informuje Małgorzata Wojtach, właścicielka Biebrzańskich Smaków. Dzięki takiej hodowli trzody, przedsiębiorcy są w stanie zagwarantować najwyższą jakość swoich wyrobów, które zachwycają nie tylko smakiem, ale i zapachem. - Niepowtarzalny smak uzyskaliśmy dzięki tradycyjnej recepturze, na którą składają się sól, cukier, zioła i przyprawy, które są w każdej domowej kuchni. Mięso jest wysokiej jakości, a przyprawy podnoszą jego walory smakowe, lecz nie dominują. Wszystkie produkty są jedyne w swoim rodzaju niż pozostałe produkty na półkach, ponieważ są wyprodukowane z wysokiej jakości materiału w postaci mięsa bez konserwantów, są wędzone tradycyjnie, nie odparzane, dlatego zachowują dłużej świeżość, nie wysychają. Wędliny są zdrowe, smaczne, polecamy je także dla matek karmiących – dodaje Wojtach. Wędliny, których nie może zabraknąć na twoim stole Biebrzańskie Smaki to firma rodzinna. Wszyscy starają się więc, by produkty wyróżniały się swoją jakością i zachwycały smakiem wszystkich konsumentów. - Jednym z ważniejszych wyrobów jest kiełbasa Biebrzańska Palcówka, za którą otrzymałam certyfikat Jakość Tradycja, co jest najlepszym dowodem na to, że to co sprzedajemy, jest naprawdę smaczne i zdrowe – informuje Małgorzata Wojtach. Biebrzańskie Smaki słyną też z polędwicy i salcesonu. Klienci mogą kupić również szynkę, pasztetową, boczek wędzony, boczek faszerowany, golonkę czy polędwiczki łosiowe i wiele innych produktów. Powodzeniem cieszy się też mięso zasolone, gotowe do pieczenia, np. schab, żeberka, polędwiczka, karkówka czy łopatka. - Zdobyliśmy wiele nagród, wyróżnień. Ostatnią było nagroda w konkursie w Supraślu Zdrowie na talerzu. Jesteśmy bezkonkurencyjni jeżeli chodzi o naturalne wędliny – cieszy się właścicielka Biebrzańskich Smaków. Zbliżają się święta, a więc tym bardziej warto zaopatrzyć się w wędliny najwyższej jakości, które sprawią, że rodzinny obiad będzie jeszcze bardziej wyjątkowy. Sklepy marki Biebrzańskie Smaki znajduje się przy ul. Zachodniej 2F/U7 w Białymstoku oraz przy masarni w Szpakowie. Warto także odwiedzić stronę internetową firmy: www.biebrzanskiesmaki.pl, gdzie niebawem można też będzie składać zamówienia online. [ARTYKUŁ SPONSOROWANY]
Justyna Fiedoruk
justyna.f@bialystokonline.pl
Kryminalne 18:00
Praca 16:20
Aktualności 15:50
Kultura i Rozrywka 15:10
Sport 14:30
Aktualności 14:10
Biznes 14:02
Masz ciekawy temat?
Wiesz, że zdarzyło się coś interesującego w Białymstoku lub okolicy? Chcesz abyśmy o czymś napisali?
Napisz do nas
Więcej informacji