POLECAMY
Rozpoczęła się tegoroczna edycja Festiwalu Restaurant Week. To okazja do spróbowania nowych smaków i przetestowania restauracji. Do akcji przyłączyło się 17 lokali z Podlasia.
Restaurant Week, czyli podróż po kulinariach Festiwal Restaurant Week to coroczne, ogólnopolskie wydarzenie kulinarno-kulturalne, które od 10 lat łączy autorskie restauracje z prawie 1,5 milionem gości w duchu #ZeroWaste. W festiwalu co edycję bierze udział prawie 400 restauracji, prezentując swoje popisowe umiejętności kulinarne i serwując specjalnie przygotowane menu swoim gościom. Tegoroczna wiosenna edycja festiwalu odbywa się pod hasłem #FoodNewsGoodNews. Aby wziąć udział w Festiwalu Restaurant Week, wystarczy odwiedzić stronę akcji, wybrać liczbę osób, datę i godzinę oraz menu. Wizyta w restauracji podczas festiwalu jest przewidziana na 90 minut. Każde 3-daniowe menu wraz z koktajlem rozpoczyna się od ceny 69.99 zł. Z tej okazji można skorzystać do 24 kwietnia. Gdzie wybrać się na Podlasiu? Do Festiwalu Restaurant Week na Podlasiu przystąpiło aż 17 restauracji, w tym: QuQułka w Hotelu Ibis Styles, Kurra, Zachodnia Kawiarnia & Bistro, Hotel Leśny, Monte Carlo w Hotelu Royal, Ramen Julek & Sushi Bar, EatallyTuttoitaliano Vero, Farina, Jedzenie I Picie, Hampton by Hilton, Talerz Smaku, Koku Sushi Antoniuk, Dwór Czarneckiego, Regiment, Oranżeria w Hotelu Branicki, Maho Sushi i Zamek w Tykocinie. Portal BiałystokOnline objął wydarzenie patronatem medialnym. WIĘCEJ INFORMACJI: Festiwal Restaurant Week
Daria Lickiewicz
24@bialystokonline.pl
Sport 10:40
Nauka 10:00
Kryminalne 10:00
Sport 08:34
Kultura i Rozrywka 08:33
Aktualności 08:00
Biznes 07:50
Masz ciekawy temat?
Wiesz, że zdarzyło się coś interesującego w Białymstoku lub okolicy? Chcesz abyśmy o czymś napisali?
Napisz do nas
Więcej informacji